Fri fragt på bestillinger over 399 kr.   

24 timers levering, hvis du køber inden kl 13   

100 dages returret

Blog Tøj & Mode Bolig & Indretning Skønhed & Velvære

About us

Lovelystyle.dk er en webshop der har samlet alle de nyeste tendenser af lækker modetøj til kvinder/piger. Vi er altid opdateret med den nyeste mode og oftest på forkanten af, at skabe de hotteste look.

LOVELYSTYLE er en webshop, der sælger tøj til kvinder samt piger. Vores mål er altid at tilbyde de nyeste trends på markedet, samt den skarpeste pris. Vi udvider hele tiden med nye brands, så der er noget for enhver smag. Uanset stiltype. Vi ved nemlig, at dit look er dit visitkort i verdenen, med en unik stil fra Lovelystyle, kan du udtrykke din personlighed og fremhæve dine bedste sider. Lige nu har vi mærker som; Jacqueline de Yong, PICO og LY Copenhagen, som er vores eget brand.
Vi ved også godt, at når man køber tøj fra nettet. Kan det være meget svært at vide, hvordan tøjet fornemmes og stemmer til ens krop. Derfor ønsker vi at yde den bedste kundeoplevelse hos Lovelystyle, samt tilbyde alle vores kundeklub medlemmer fri fragt/retur. Således kan du også snart få lov til at bestille tøjet hjem, uden at betale. Det kalder vi ”LUKSUS KLUB” Opret dig her...

 
Fordi vi ved, at det kan være meget svært at vurdere tøjet over nettet, så bestræber vi os selvfølelig i, at bruge så almindelig modeller og blogger, så du kan få en fornemmelse af tøjets pasform. Vi har altid en uddybende beskrivelse af tøjet i detaljer, under produktbeskrivelse.
Vil du læse mere om vores styles, så tryk på følgende link: Mere end tusind forskelig styles…


Lovelystyle i vækst
Indtil videre har LOVELYSTYLE været en kæmpe succes. Teamet bag Lovelystyle har været i modebranchen i næsten 10 år, og har siden slutning af 2015 arbejdet på at berige jer med en veltillavet, stabil og tryg webshop med fordele til vores kunder.

Det har på ingen måder været en let kamp, at etablere os på dette marked, selvom det bedste hold er samlet. Det har kostet os mange arbejdstimer og lange nætter, at få dette op at køre. Vi har selvfølelig taget enhver udfordringen op og løst den, let og professionelt.

Derfor har det lykkes os, at etablere os på det danske marked og skabt et stærkt brand. Udover vores danske marked, har vi også kunder i Sverige og Norge. Vi forventer ligeså vel at etablere os ligeså anerkendt i Tyskland og Holland i den kommende tid.
Vi glæder os til at dele alle de fede oplevelser med jer i fremtiden, og hvis i er interesseret, kan i også følge os på Facebook og følge med i vores forretning.
Har du lyst til at læse mere om holdet bag Lovelystyle?
Du kan klikke her... og møde os.

 

  about lovelystyle