Fri fragt på bestillinger over 399 kr.   

24 timers levering, hvis du køber inden kl 13   

100 dages returret

Blog Tøj & Mode Bolig & Indretning Skønhed & Velvære

Privacy info & Cookies

Læs mere om dine personoplysninger i nedstående tekst. God læsning.

Når du shopper hos Lovelystyle.dk, har vi brug for nogen vigtige informationer om dig, for at kunne gennemføre dit køb. Vi har brug for følgende informationer: Dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Disse informationer er nødvendig for os, så vi kan sende din bestilling til den rigtig leveringsadresse, holde dig opdateret med din ordre og kontakte dig, hvis der skulle opstå et behov/misforståelse i forhold til din ordre.

Som virksomhed er vi forpligtet til at gemme dine bestillingsoplysninger i forbindelse med vores regnskab, betaling af afgifter og eventuel garanti/returnering. Disse oplysninger og historik slettet automatik efter 5 år af hensyn til bogføringsloven. Vi gemmer også IP-adressen, der er blevet brugt ved bestillingen af sikkerhedsmæssige årsager.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering, samt hvilken sider du har klikket på som interesser. I dette omfang giver du selv dit samtykke tydeligt hertil og informationerne som behandles i forbindelse ved ét køb eller oprettelse af login er: Dit navn, telefonnummer, e-mail og betalingsoplysninger.

 

Dine Rettigheder

Vores største fokus er, at alle vores kunder får en tryg, bekvem, nem og bedste oplevelse ved at handle hos os. I den forbindelse har du selvfølelig nogen rettigheder til os, så du kender vores behandling proces af dine personoplysninger.

  • Du har retten til at modtage oplysninger om hvordan vi behandler dine personoplysninger.
  • Du har retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Du har retten til at få dine personoplysninger slettet til enhver tid.
  • Du har retten til at tilbagekalde dit samtykke, som du har givet os.

De sidste 2 punkter, kan du gøre ved at logge ind på din side. Vi vil selvfølelig altid være behjælpelig, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Når vi eller du sletter dine personoplysninger fra vores hjemmeside, kan der opstå en udfordring med vores tilhørende kopier fra vores arkivserver, og det er ikke 100 % sikkert, at dine oplysninger bliver fjernet fra vores backup systemer straks.

Du har selvfølelig ret til at klage til datatilsynet, hvis du mener, at dine persondate ikke bliver behandlet i overensstemmelse med denne politik.
(https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet)

 

Sikkerhed

Hos Lovelystyle.dk, har vi truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrig behandles i strid med lovgivning.

Du kan stole 100 % på at vi gemmer, dine personoplysninger på den sikreste måde.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de bedste annoncer, som du vil få højst glæde af og relevant for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, som du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende dig vores unikke nyhedsbreve. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores service og indhold for at optimere din købeoplevelse hos Lovelystyle.dk

 

Periode for opbevaring

Dine oplysninger bliver opbevaret i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivning, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendig. Perioden afhænger at karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationerne slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, længere nede på denne side. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Cookies 

Lovelystyle.dk, anvender ”cookies”, det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende siden, huske indstillinger, udføre statisk, samt målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. Virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledninghttp://minecookies.org/cookiehandtering 

 

Formålet med Cookies på Lovelystyle.dk

  • For at give dig den bedste købeoplevelse samt den hurtigste hastighed.
  • Til at holde et unikt overblik over vores besøgende for at optimere vores analysere.
  • Re-marketing/Bannerannoncering som har formålet at lave den bedste og mest relevant annonce til dig.

 

Sletning af Cookies

Det kan ha store betydninger for din købeoplevelse hos Lovelystyle.dk, hvis du vælger at slette eller blokerer Cookies fra os. Muligheden for at miste relevante informationer vil ske, desuden kan vi risikere at vores hjemmeside ikke vil fungere optimalt for dig og at du ikke vil få adgang til alt indhold.

 

De Cookies vi anvender fra tredjeparter og os selv anvendes til:

Lovelystyle
Disse Cookies skal du tillade for at kunne bruge vores hjemmeside, den giver dig den bedste oplevelse. Såvel vil alle funktioner virke korrekt.

Zendesk (Zopim)
Disse Cookies kommer fra vores online chatsystem, som forøger vores service med at besvare vores kunder igennem systemet næsten 24/7.

E-mærket
For at vise vores tryghed til vores kunder, har vi valgt at samarbejde med E-mærket som optimere vores tryghed, så alle kan handle bekvemt og 100 % sikkert.

Google Analytics
For at vi kan få det bedste udbytte af vores trafik på hjemmesiden, til at analysere og overvåge hvor mange besøgende vi har, hvilken produkter/kategorier der er mest populær m.m. Dette samarbejde hjælper os ekstrem meget med at forbedre vores kategorier og løbende sæt fokus på vores besøgende. Disse såkaldte ”analytics” midler kan også fortælle os om, hvordan folk nåede frem til vores hjemmeside. (f.eks. fra en søgemaskine) - Du kan fravælge Cookies fra dette link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Facebook
En stor service fra Facebook er deres Pixel til e-handel. Som hjælper webshops med at måle deres statistik, der kommer ind på vores systemer og evt. målrette vores online annoncer til disse.
Du kan læse mere her: https://www.facebook.com/about/privacy 

Cloudflare
For at ku levere den højeste kvalitet af hastigheden til loading over til en krypteret linje (HTTPS)

 

Ændringer i politikken

Hvis vi foretager ændringer i denne politik for beskyttelse og behandling af personoplysninger, vil vi offentliggøre den reviderede udgave her med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå politikken regelmæssigt. Hvis der foretages større ændringer, der væsentligt ændrer vores politik, kan vi også give dig besked på andre måder, såsom via e-mail eller på selskabets hjemmeside eller de sociale medier.

 

Hvis du ønsker at kontakte os.

Hvis du har nogle spørgsmål ang. Dine personlige oplysninger eller andet, kan du altid kontakte os på kunderservice@lovelystyle.dk 

Sidst ændret: 24.05.2018