Hvad er en kiropraktor?

Hvad er en kiropraktor?

En kiropraktor er en sundhedsfaglig autoriserede fagperson, der har specialiseret sig i undersøgelse, diagnose og behandling af muskel-skeletale problemer. Kiropraktorer er uddannet til at identificere de underliggende årsager til smerter og andre symptomer i det muskuloskeletale system og formår at behandle disse årsager med manuel teknik samt andre former for terapi. Kiropraktor Østerbro er specialiseret i konsultation, undersøgelse og behandling af skader og lidelser i det muskuloskeletale system. Vi tilbyder kompetent rådgivning om smerte og / eller funktionsproblemer, herunder:

  • Hovedpine / migræne
  • Rygsmerter
  • Diskusprolaps
  • Iskiassmerter
  • Skulder og albuelidelser
  • Knæsmerter
  • Fodproblemer.

Kiropraktor Østerbro har specialiseret sig i manuel teknik som manipulering, akupunktur og god ergonomi, som kan hjælpe dig med at lindre smerte og styrke dit skelet. Vi er uddannede til at diagnosticere skader og sygdomme, der berører de led, nerver, muskler og knogler i kroppen, og vi har et fokus på at undersøge årsagerne til smerte eller begrænsninger for at identificere den bedste behandling.

Vi fokuserer på forebyggelse af skader og sygdomme samt langsigtede resultater. Vi giver også vejledning om livsstilsændringer, herunder kostanbefalinger, der kan hjælpe med at forhindre fremtidige skader eller sygdomme. Kiropraktor Østerbro er en praksis kendt for at levere effektiv, naturlig behandling for alle alderstrin og sygdomsformer. Vi har en personlig tilgang til terapi, der består af individuelle planer og programmer designet til at hjælpe dig med at komme på fode hurtigst muligt.

Hvad kan en kiropraktor gøre for dig?

En kiropraktor kan hjælpe dig med at behandle og lindre smerte, styrke kroppens funktioner og øge dit generelle velvære. Vi har specialiseret os i manuel teknik som manipulering og akupunktur, som hjælper dig med at lindre smerter og styrke dit skelet. Vi har desuden et fokus på forebyggelse af skader ved at give vejledning om livsstilsændringer, herunder kostanbefalinger.

Hvis man døjer med ryggen, kan en kiropraktor så være behjælpelig?

Ja, det kan en kiropraktor være. Vi er specialiserede i at diagnosticere og behandle skader og smerter forbundet med rygsøjlen. Vi bruger manuel teknik som manipulering og akupunktur til at lindre smerter og styrke muskulaturen, således at ryggen kan fungere optimalt. Vi tilbyder desuden vejledning i livsstilsændringer som kostanbefalinger, der hjælper med at forebygge skader og sygdomme. Vi har et fokus på at give kunderne en langsigtet effektiv og naturlig behandling, så de hurtigst muligt kan komme på benene igen.

Hvordan foregår en kiropraktorbehandling?

En kiropraktor behandling begynder altid med en grundig undersøgelse. Vi vil spørge om dine symptomer og problematikker, samt stille nogle spørgsmål til din medicinske historie. Vi vil udføre en manuel undersøgelse af rygsøjlen og leddene for at identificere årsagen til smerten. Vi vil derefter foretage yderligere tests og diagnostiske procedurer som testinger og scanninger, hvis det er nødvendigt.